O nás

Dnešním ložnicím kraluje minimalismus a neutrální tóny, které na některé z nás působí chladně a odtažitě. Barevné vzorované povlečení naopak vnáší do prostoru vřelost, osobitost a nezaměnitelnou hloubku. A proto jsme tady. Abychom i do vaší ložnice vnesli harmonii a pomohli vám vyjádřit v ní svůj vlastní, osobitý styl.

Ivana Koutová, spoluautorka projektu Lily & Beth

textilní inženýrka

Ivana Koutová

Ivana je absolventkou liberecké Technické univerzity, její textilní fakulty, a také oděvní průmyslovky v Praze. Po mnohaleté marketingové kariéře v českých i mezinárodních firmách upřednostňuje tvůrčí projekty typu realizace e-shopů nebo firemní marketingové strategie.

Když po čtyřech letech hledání nenašla na českém trhu povlečení, které by splňovalo její požadavky, rozhodla se zjistit, jestli by se takové dalo vyrobit. Dalo :-)

PRAHA / BRATISLAVA

obchodní ředitelka

Helena Šmejkalová

Helena vnesla do projektu svoje obchodnické zkušenosti z mezinárodních farmaceutických firem. Ke slovu se hlásí vždycky, když dojde na zákazníky, protože miluje setkávání s lidmi a možnost si pořádně popovídat.

Její vlídný, naslouchající a podporující přístup je jedním ze zásadních důvodů toho, že kolekce jsou na světě. Tak dlouho totiž pomáhala Ivě vytvořit první produkty, až se stala spolumajitelkou firmy.

CURYCH
Helena Šmejkalová, spoluautorka projektu Lily & Beth
Designérka Markéta Jägerová

designérka

Markéta Jägerová

Designérka Markéta Jägerová vystudovala londýnskou Inchbald School of Design a svoji lásku k interiérovému designu a vášeň pro barvy a vzory promítla do našich kolekcí.

"Na trhu je hodně masových křiklavých motivů a jásavě divokých vzorů, až oči přecházejí. V místnosti pro odpočinek rozhodně nevytvářejí uvolněnou a klidnou atmosféru.

Proto mě projekt Lily & Beth zaujal. Líbila se mi možnost navrhnout vzory, které vytvoří příjemný kontrast a jako by zpomalí čas, aby oko na chvíli spočinulo. Vzory, které pohladí duši.

V dnešní uspěchané době je to efekt k nezaplacení".

LONDÝN